Az ajkai NL VKSzK programjai

Augusztus 10-én 17.00 órától,
augusztus 11-én 17.30 órától

Ajkai Rock Randevú a művelődési központ udvarán, a szabadtéri színpadon.
Szeretettel várjuk a rockzene rajongóit augusztus 10-11-én a művelődési központ udvarán az Ajkai Rock Randevú koncertjeire.

Fellépők:

Augusztus 10.
17:00 Guitar Magic Band
17:40 Hangadók
19:10 Black Moon
20:40 BioRock Company

Augusztus 11.
17:30 Híd
19:00 Ironbird
20:30 Dogs N’ Roses

Augusztus 18-án 18.30 órakor
Válótársas – interaktív párkapcsolati színházi produkció rögtönzéssel és humorral Pokorny Lia és Ötvös András előadásában a művelődési központ színháztermében.

Játékvezetők: Gönczi Dorka válási mediátor és Varga Zsolt párkapcsolati kommunikációs szakember
Humor és rögtönzések segítségével ismerhetünk rá párkapcsolati problémáinkra. Félreértések, konfliktusok, kimondott és ki nem mondott ellentétek zavarják meg a harmóniát.
Egy párkapcsolatban bármi megtörténhet az „Igen!”-től a „Kicsinállak!”-ig. Mikor merre érdemes tovább indulni?
Szórakoztató és elgondolkodtató előadást láthatunk a párkapcsolatokban előforduló helyzetekről és azok megoldásairól.
Pokorny Lia és Ötvös András színészpáros improvizált, irányított jelenetekben, szórakoztatóan mutatják be a színpadon Gönczi Dorka, válási és párkapcsolati mediátor és Varga Zsolt, párkapcsolati kommunikációs szakember tapasztalatait.
Bár komoly témáról van szó, nem érezzük úgy, hogy ne beszélhetnénk humorral átszőve oldott módon, komikus elemekkel kiegészített interaktivitással, pontosan azért, hogy a nézők számára újra egyértelmű legyen, hogy két pont között a legrövidebb út továbbra is a mosoly és a közös nevetés.
Megnyugtató és egyben humorral gazdagon fűszerezett műsorunkat jó szívvel ajánljuk mindenkinek: annak, aki volt már magánéleti gödörben vagy annak, aki éppen előrelátó módon éppen szeretné elkerülni azt és ehhez kipróbálna egy-két kommunikációs eszközt a saját hétköznapjaiban is.

Jegyek már elérhetőek:
Online jegyváltás: https://www.jegy.hu/program/valotarsas-137097/844762
Az ajkai VMK jegypénztárában nyitvatartási időben (júliusban H-P 9-16.30 óra között; augusztusban pedig H-P 9-19 Szo 9-15 óra között) Tel.: 06 88 210 252

Augusztus 19-én 17.00 órakor
Baranyai Ferenc, Jáger Réka, Bodnár Imre, Kapolcsi Kovács Csaba grafikai kiállításának megnyitója a művelődési központ kiállítótermében.