Az ajkai NL VKSzK programjai

December 4-én 14.00 órakor
Borbála-napi koszorúzás a művelődési központ parkjában a Borbála-szobornál.

December 4-én 17.15 órakor
Adventi gyertyagyújtás az Agórán a Református Gyülekezet vezetésével.

December 8-án 19.00 órakor
a Filharmónia Magyarország Zrt. adventi hangversenye Angyalok és pásztorok címmel a művelődési központ színháztermében.
A Filharmónia Magyarország decemberi hangversenyét az adventi hangulat járja át. December 8-án Angyalok és Pásztorok költöznek a közönség közé.
A koncerten Sebestyén Márta és Andrejszki Judit szól az angyalok hangján, a pásztorok szerepét pedig nem mások töltik be, mint Szerényi Béla, Ifj. Szerényi Béla és Szerényi Domonkos tekerőlantművészek, valamint Szabó Zoltán dudaművész.
A színes műsor különböző tájegységek hagyományos betlehemi szokásait, értékeit és hangulatát eleveníti fel, meghitt hangulatot teremtve.
További információ a www.filharmonia.hu oldalon található, jegyek válthatók a Nagy László Városi Könyvtár és Szabadidő Központban, valamint online a www.jegymester.hu oldalon.

December 10-én 18.00 órakor
a MagyaRock Dalszínház Meseautó című musical comedy előadása látható a művelődési központ színháztermében.
Szeretettel várjuk a kedves közönséget a MagyaRock Dalszínház Meseautó című musical comedy előadására december 10-én 18.00 órára a művelődési központ színháztermébe.

A sokak által ismert film alapján készült színdarabban Szűcs János, bank-vezérigazgató 1 hónapos szabadságra készül újonnan vásárolt sportautójával. Szeretne pihenni, elvonulni a könnyelmű aranyifjú életétől, melyből immáron kiábrándult. Vagyis csak indulna, ha nem találkozna Kovács Verával, a bank aznap felvett alkalmazottjával. Vera nagyon örül az új munkájának és rögtön körbe is néz a drágábbnál drágább üzletekben, mint pl.: egy autó szalonban, ahol meg is tetszik a bankigazgatónak. A Meseautó című legendás film alapján készült váratlan fordulatokkal teli musical comedy-ben helyet kaptak a mára mítosszá vált karakterek éppúgy, mint a jól ismert, szállóigévé vált szófordulatok: „egy a párna, egy a részvény”, „A mint Aladár, L, mint Ladár”, vagy a „Mit sütsz, kis Szűcs?”, és mindezt sodró ritmusú dalok kísérik, miközben fenn az égben az angyalok is vigyáznak ránk! A Meseautó, ahogy szeretjük, amilyennek ismerjük – 21. századra hangolva.
Belépők a jegy.hu oldalon és a művelődési központ információs központjában válthatók!

Adventi gyertyagyújtások

Szeretettel hívunk és várunk minden kedves vendéget az ajkai Agórára az adventi időszak közösségi gyertyagyújtásaira:

December 4. 17.15 óra Református Gyülekezet
December 11. 17.15 óra Evangélikus Gyülekezet
December 18. 17.15 óra Jézus Szíve Plébánia közössége

Készüljünk együtt lélekben karácsony ünnepére!