Nomádia Szabadidőpark

A Nomádia Szabadidőpark óvodásoktól a nyugdíjas korosztályig kínál kikapcsolódási lehetőséget és számos egyedülálló programot.

Különleges helyszínt biztosítunk osztály- és óvodás kirándulásokhoz, céges családi napokhoz, lakodalmakhoz, születésnapi bulikhoz, ahol a fő cél, hogy minden vendég jól érezze magát.

Vár

Aki hozzánk betér, találkozhat elődeink életével, kultúrájával és harci világával, kipróbálhatja az íjászatot, megismerkedhet a csatakereszt és a kelevéz használatával, sőt, kovácsműhelyünkben inassá válhat, saját veretet készíthet. A gyerekek kedvence az interaktív lovas-harci bemutató, amit a Dunántúl legnagyobb palánk játszóvárából nézhetnek végig. Az udvaron hagyományőrző népi játékok, berendezett jurta, állatsimogató és szalmaugráló várja a vendégeket, de tóparti piknikezésre, bográcsozásra is van lehetőség. A tónál kipróbálhatják a tutajozást és a vizes ügyességi játékokat.

Nomádiában népszerűvé vált csoportos rendezvények alkalmával a sétakocsi túra, egész osztályokat viszünk ki egyszerre egy erre alkalmas traktorral a közeli erdei úton, nem térhetnek vissza dalolás és jókedv nélkül, felnőtt csoportjainknak viszont harmonika szóval ajánljuk a túrát felkészülve némi pálinkakóstolóval is. Ami után kemencében sült finomságokat kínálunk élő zenével fűszerezve.

Ősztől tavaszig fával fűtött táltos teremben tudjuk fogadni vendégeinket, akik általában születésnapi bulira, céges összejövetelre érkeznek Nomádiába.

Parkunk magáénak mondhat egy Fedett Lovardát és több homokos pályát akadályparkkal, bértartásra alkalmas istállót és nap mint nap fogadja lovasoktatásra, tereplovaglásra a gyerekeket, felnőtteket egyaránt.

lovarda2

A park keretein belül működik még az Ajkai Lovas és Hagyományőrző Egyesület, tagjai íjászkodnak és Lovas versenyeken érnek el kiváló eredményeket.

Nézzen körül Ön is nálunk!

További információk és programajánlataink az alábbi hivatkozáson olvashatók:

http://www.nomadiapark.hu/