Moziműsor

2017. június


Május 25., csütörtök- május 31., szerda között minden hétköznap 15:30 és 20:30; hétvégén 12:30; 15:00 és 20:30; Továbbá csütörtök, hétfő és szerda 18:00; szombat 17:45. ( péntek 15:30 és hétfő 18:00 2D-s előadás lesz )
Június 1., csütörtök- június 7., szerda között mindennap 18:00

Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja 3D

Magyarul beszélő, amerikai akció, fantasztikus, kaland, vígjáték

Eredeti Cím: Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
Rendező: Joachim Ronning
Főszereplők: Johnny Depp; Kaya Scodelario; Orlando Bloom
Korhatár:12 – Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Megjelenés éve:2017

Röviden a filmről:
Jack Sparrownak ezúttal az Ördög háromszögéből kiszabadult Salazar kapitánnyal és legénységével kell szembenéznie, akik elhatározzák, hogy kiirtják az összes kalózt. Sparrownak nincs más esélye a túlélésre, csak ha megtalálja Posziedón legendás lándzsáját, mely legyőzhetetlenné teszi a birtokosát.


Június 1., csütörtök- június 7., szerda között mindennap 13:30
Június 8., csütörtök- június 14., szerda között mindennap 13:30

Egy ropi naplója – A nagy kiruccanás

Magyarul beszélő, amerikai családi vígjáték

Eredeti Cím: Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul
Rendező: David Bowers
Főszereplők: Alicia Silverstone; Tom Everett Scott; Charlie Wright
Korhatár: 6 – Hat éven aluliak számára nem ajánlott.
Megjelenés éve: 2017

Röviden a filmről:
Vannak családok, amelyeknek semmi sem sikerül. Vagy hát sikerül, de egészen másképp, mint tervezték. Ami békés, nyugodt családi vakációnak indul, az olyan lesz, mint egy őrült vándorcirkusz legbotrányosabb turnéja…vagy csak a világ négy legpechesebb, legviccesebb emberének néhány különösen mókás napja. A két fiú, apu és anyu nekivág a nagy nyári autós vakációnak, és csodálatos módon soha, semmi nem sikerül nekik. A srácok nem nyughatnak, a sors különös tréfákkal üldözik őket, és még egy kedves, de harapós malac is a nyomukba ered.
Őrülten nyaralnak, de élvezik. Főleg, ha egyszer hazaérnek.


Június 1., csütörtök- június 7., szerda között mindennap 15.15; és 20:30; ( péntek 15:15 és kedd 20:30 2D-s előadás lesz )
Június 8., csütörtök- június 14., szerda között mindennap 17:45

Wonder Women 3D

Magyarul beszélő, amerikai akció, fantasztikus, kaland, sci-fi

Eredeti Cím: Wonder Woman
Rendező: Patty Jenkins
Főszereplők: Gal Gadot; Robin Wright; Chris Pine
Korhatár:12 – Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Megjelenés éve: 2017

Röviden a filmről:
Nem hívták mindig Wonder Womannek. Valaha ő volt Diana (Gal Gadot), az amazonok hercegnője, aki egy távoli, titkos szigeten, csupa nő között élt. Uralkodónak nevelték, legyőzhetetlen harcosnak képezték ki, de békében teltek a napjai.
Míg meg nem látta az első férfit.
Egy pilóta (Chris Pine) lezuhan Sa parton, és óriási háborúról beszél a páncélba öltözött nőknek, amely a kinti világban dúl. Diana biztos benne, hogy ő véget tudna vetni a vérengzésnek, a lábadozó pilótával együtt elhagyja az otthonát, és beleveti magát a harcba.
Csak a küzdelem közben érti meg, mibe keveredett, de akkor már nincs visszaút. Véget akar vetni minden háborúnak, és közben rácsodálkozik saját, emberfeletti erejére… és megsejti, hogy mi a végzete…

A DC Comics képregények alapján készült filmek eddig is óriási költségvetésből, szemkápráztató látványvilággal és hatalmas akciójelenetekkel kápráztatták el nézőiket. Most az egyik legizgalmasabb és biztosan legszebb szereplő (Gal Gadot) saját csatákban és csodákban gazdag történetét ismerhetjük meg. Egy nő felveszi a harcot az egész világgal.


Június 8., csütörtök- június 14., szerda között mindennap 15:30 és 20:30 ( péntek 15:30 és kedd 20:30 2D-s előadás lesz )
Június 15., csütörtök- június 21., szerda között csütörtök, szombat és hétfő 20:30; péntek, vasárnap és kedd 18:15; szerda 16:00

A múmia 3D

Magyarul beszélő, amerikai akció, fantasztikus, kaland

Eredeti Cím: The Mummy
Rendező: Alex Kurtzman
Főszereplők: Tom Cruise; Russel Crowe; Sofia Boutella
Korhatár:16 – Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Megjelenés éve: 2017

Röviden a filmről:
Az ókori királynő, kinek életét igazságtalanul oltották ki, évezredek óta nyugszik kriptájába temetve; mélyen a sivatag kérlelhetetlen homoktengere alatt. Legalább is eddig így hittük. Ám most életre kel, és a világra szabadítja régóta felgyülemlett bosszúvágyát, és az ezzel járó elképzelhetetlen borzalmakat.
A Közel-Kelet homokdűnéitől a mai London alatti titkos labirintusokig ívelő nagyszabású kaland meglepő izgalmaival és lélegzetelállító csodáival páratlanul fantáziadús betekintést ad az istenek és a szörnyetegek újraértelmezett világába.
A látványos akciófilm főszerepében Tom Cruise, a rendező pedig az az Alex Kurtzman, aki íróként és producerként is tevékenykedett a Transformers, Star Trek és Mission: Impossible filmek készítésénél.


Június 15., csütörtök- június 21., szerda között csütörtök, szombat, hétfő és szerda 18:15; péntek, vasárnap és kedd 20:30
Június 22., csütörtök- június 27., kedd között mindennap 18:30

Csajok hajnalig

Magyarul beszélő, amerikai vígjáték

Eredeti Cím: Rough Night
Rendező: Lucia Aniello
Főszereplők: Scarlett Johansson; Zoe Kravitz; Kate McKinnon; Demi Moore
Korhatár:16 – Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Megjelenés éve: 2017

Röviden a filmről:
Mit tehet öt jó barátnő, ha az egyikük úgy dönt, lemond addig élvezett szabadságáról, és férjhez megy? Természetesen kibérel a hétvégére Miamiban egy tengerparti villát, hogy még egy utolsó vad bulival búcsúzzon. De ez a buli még náluk is vadabbra sikerül.
Valahogyan meghal egy Chippendale-fiú
És ez még csak a kezdet.
A buli folytatódik, de átalakul: attól kezdve a csajoknak nincs más dolga, mint a romeltakarítás, nyomeltüntetés és az ártatlanságuk bizonyítása. Hát, ez nem fog könnyen menni…


Június 15., csütörtök- június 21., szerda között mindennap 14:00 és 16:00; hétvégén 12:00 is. ( péntek 14:00 és kedd 16:00 2D-s előadás lesz )
Június 22., csütörtök- június 28., szerda között mindennap 13:30; hétvégén 11:30 is.
Június 29., csütörtök- július 5., szerda között mindennap 12:30

Verdák 3. 3D

Magyarul beszélő, amerikai családi animációs film

Eredeti Cím: Cars 3
Rendező: Brian Fee
Korhatár: 6 – Hat éven aluliak számára nem ajánlott.
Megjelenés éve: 2017

Röviden a filmről:
A legendás Villám McQueen egyszer csak ráeszmél, hogy partvonalra szorították imádott sportágának szélsebes ifjú versenyzői. Hogy ismét régi dicsőségében tündökölhessen, egy lelkes fiatal szerelő, Cruz Ramirez segítségéért folyamodik, aki tudja, miként lehet McQueen újra nyerő. A néhai Hudson Doki tanításai által is erősítve a #95-ös verda egy bajnok szívével bizonyítja a Szelep Kupa legjelentősebb futamán, hogy még nem áldozott le a napja!


Június 21.; szerda előpremier 20:30
Június 22., csütörtök- június 28., szerda között mindennap 15:30 és 20:30 ( péntek 15:30 és kedd 20:30 2D-s előadás lesz )
Június 29., csütörtök- július 5., szerda között mindennap 20:30

Transformers: Az utolsó lovag 3D

Magyarul beszélő, amerikai akció, sci-fi, kaland, thriller

Eredeti Cím: Transformers: The Last Knight
Rendező: Michael Bay
Főszereplők: Mark Wahlberg; Stephen Merchant
Korhatár:12 – Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Megjelenés éve: 2017

Röviden a filmről:
AZ UTOLSÓ LOVAG szétzúzza a Transformers sorozat alapmítoszát, és átírja azt, hogy mit is jelent hősnek lenni. A emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz Fővezér nincs többé. Jövőnk megmentésének kulcsa a múlt titkaiba van temetve, a Transzformerek rejtélyes földi történelmébe. Világunk megmentése egy valószínűtlen szövetség kezében van, melynek tagjai Cade Yeager (Mark Wahlberg), Űrdongó, egy angol Lord (Sir Anthony Hopkins) és egy oxfordi professzor (Laura Haddock).
Mindenki életében eljön a pillanat, amikor helyt kell állnia. A TRANSFORMERS – AZ UTOLSÓ LOVAGban ez üldözöttekből hősök lesznek. A hősökből gonosztevők lesznek. Csak egy világ élheti túl: vagy az övék, vagy a miénk.


Június 28.-án szerdán előpremier 18:30
Június 29., csütörtök- július 5., szerda között mindennap 14:30; 16:30 és 18:30 ( péntek 14:30 és kedd 16:30 2D-s előadás lesz )

Gru 3. 3D

Magyarul beszélő, amerikai animáció, kaland, vígjáték

Eredeti Cím: Despicable Me 3
Rendező: Kyle Balda
Korhatár:6 – Hat éven aluliak számára nem ajánlott.
Megjelenés éve: 2017

Röviden a filmről:
Amikor Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni az emberiséget fenyegető legújabb gonosztevőt – az egykori gyerek tévésztárt, aki a 80-as évek megszállottja, és Balthazar Brattnek hívják -, megalázó módon kirúgják őket az Anti Gonosz Ligából. A minyonok azt remélik, Gru megragadja az alkalmat, és visszatér a bűn útjára, de amikor Gru világossá teszi, hogy már visszavonult mindettől, akkor a minyonok felmondanak, és elindulnak a saját fejük után.
2013 és 2015 legnagyobb animációs sikerei, a Gru 2 és a Minyonok után most folytatódnak Gru és Lucy és imádnivaló lányaik, Margo, Edith és Agnes, és persze a minyonok fergeteges kalandjai.


A Kultik Ajkai Mozi jegyárai:

  • A 2D-és filmek esetén: 1.290,- Ft, illetve 1.090,- Ft
  • A 3D-és filmek esetén: 1.390,- Ft, illetve 1.190,- Ft
  • Filmfiesta: 990,- Ft
  • Törzskártya: 1.000,- Ft

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! Az aktuális műsorunk a www.ajkaimozi.hu weboldalon megtalálható. Blog oldalunkat, aktuális filmhírekkel előzetesekkel a www.blog.ajkaimozi.hu címen nézheted meg!