Moziműsor

2018. augusztus


Augusztus 2., csütörtök- augusztus 8., szerda között csütörtök, szombat, hétfő és szerda 18:15

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba

Magyarul beszélő, musical

Rendező:Ol Parker
Főszereplők: Meryl Streep; Colin Firth
Korhatár:12 – Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Megjelenés éve: 2018

Röviden a filmről:
Készülj, mert újra vár az ének, a tánc a nevetés és a szerelem!
Tíz évvel azután, hogy a Mamma Mia! több mint 600 millió dollár bevételt hozott világszerte, visszatérünk a varázslatos görög szigetre, Kalokairire ebben az új musicalben, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeikhez.


Augusztus 2., csütörtök- augusztus 8., szerda között péntek, vasárnap és kedd 18:15

A hangya és a darázs 3D

akció, kaland, sci-fi

Rendező: Peyton Reed
Főszereplők: Michael Dougles; Paul Rudd
Korhatár:12 – Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Megjelenés éve: 2018

Röviden a filmről:
A Marvel Studios új filmjében az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményeit követően Scott Lang kénytelen viselni döntései következményeit szuperhősként és apaként egyaránt. Próbál egyensúlyozni a magánéletében és a Hangyaként reá nehezedő felelősséggel, ám mikor Hope van Dyne és Dr. Hank Pym felkeresi, újabb küldetésre indul. A Darázs személyében társat is kap, így csapatban derítenek fel súlyos titkokat a múltból.


Augusztus 2., csütörtök- augusztus 8., szerda között minden nap 15:30 és 20:30 ( pénteken 15:30 és kedden 20:30 2D-s előadás lesz )
Augusztus 9., csütörtök- augusztus 15., szerda között csütörtök, szombat, hétfő és szerda 17:45; péntek, vasárnap és kedd 20:00

Mission: Impossible – Utóhatás 3D

akció,kaland,thriller

Rendező:Christopher McQuarrie
Főszereplők: Tom Cruise; Simon Pegg
Korhatár:16 – Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Megjelenés éve: 2018

Röviden a filmről:
A legjobb szándékok is visszaüthetnek később… A nagysikerű akció-thriller sorozat legújabb részében Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapat (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) néhány ismerős szövetségessel (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) együtt fut versenyt az idővel egy balul elsült küldetés után… Henry Cavill, Angela Bassett és Vanessa Kirby is csatlakoztak a szereplőgárdához, a rendezés pedig újfent Christopher McQuarrie érdeme.


Augusztus 2., csütörtök- augusztus 8., szerda között minden nap 13:15
Augusztus 9., csütörtök- augusztus 15., szerda között minden nap 13:15
Augusztus 30., csütörtök- szeptember 5., szerda között csütörtök, péntek, szombat és vasárnap 13:45

Barátom, Róbert Gida

animáció,családi,dráma,kaland

Rendező:Marc Forster
Főszereplők:Ewan McGregor; Brad Garrett
Korhatár:6 – Hat éven aluliak számára nem ajánlott.
Megjelenés éve: 2018

Röviden a filmről:
Ebben a szívmelengető élőszereplős történetben egy fiatal fiú, aki számtalan kalandban vett részt a Százholdas Pagonyban kedves és szeretnivaló barátaival, mára felnőtt, de nem találja útját az életben. Most gyerekkori barátain a sor, hogy ellátogassanak a mi világunkba, és segítenek Róbert Gidának visszaemlékezni arra a bájos és játékos fiúra, aki még mindig benne lakozik.


Augusztus 9., csütörtök- augusztus 15., szerda között csütörtök, szombat, hétfő és szerda 15:30; péntek, vasárnap és kedd 17:45
Augusztus 16., csütörtök- augusztus 22., szerda között péntek, vasárnap és kedd 16:00

Sötét elmék

kaland, sci-fi, thriller

Rendező: Jennifer Yuh
Főszereplők: Mandy Moore; Amandla Stenberg
Korhatár:12 – Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Megjelenés éve: 2018

Röviden a filmről:
Amikor tizenévesek rejtélyes módon új, természetfeletti adottságok birtokába jutnak, a kormány fenyegetésnek nyilvánítja és befogja őket. A tizenhat éves Ruby, az egyik legerősebb fiatal mind közül, megszökik a táborból és csatlakozik a biztonságos menedék felé tartó tinédzserek csapatához. Rövidesen ráébred azonban újdonsült családjával együtt, hogy egy világban, ahol az irányító felnőttek elárulták a gyerekeket, menekülni nem elég. Ellenállást kell szítaniuk, együttesen használva erőiket, hogy visszaszerezzék jövőjüket.
Alexandra Bracken azonos című sikerkönyvének filmváltozata a Stranger Things és az Érkezés producereitől.


Augusztus 9., csütörtök- augusztus 15., szerda között csütörtök, szombat, hétfő és szerda 20:30; péntek, vasárnap és kedd 15:30 ( pénteken és kedden 2D-s előadás lesz )
Augusztus 16., csütörtök- augusztus 22., szerda között csütörtök, szombat, hétfő és szerda 16:00;

MEG – Az őscápa

akció, horror, sci-fi

Rendező: Jon Turteltaub
Főszereplők: Jason Statham; Ruby Rose
Korhatár:12 – Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Megjelenés éve: 2018

Röviden a filmről:
A valóság minden képzeletet felülír. Amikor az Amerikai Haditengerészet különleges búvárja, Jonas Taylor (Jason Statham) egy balul sikerült bevetés után azt állítja, hogy a társai azért haltak meg mind, mert a tenger mélyén egy réges-rég kihalt őscápa támadt rájuk, senki nem hisz neki, és leszerelik. Ő viszont nem tud szabadulni az esettől: kutat, olvas tanul, szeretné megérteni, hogy mi történt vele – arra készül, hogy egyszer visszatér a mélybe, és szembenéz a társai gyilkosával. Végül egy tudományos expedíció tagjaként le is merül a Mariana árokba, ismét találkozik régi ellenfelével, és az újra támad. De ezúttal még nagyobb baj történik: párharcuk közben a fenevad keresztüljut azon a tengeri sávon, amely eddig a mélyben tartotta, és most a világ tengereit járva rettenetes pusztításba kezd. Taylor felelősnek érzi magát a katasztrófáért, és megpróbálja legyőzni egyre erősödő félelmét: tudja, hogy neki kell legyőznie a megalodont.


Augusztus 16., csütörtök- augusztus 22., szerda között minden nap 14:15; hétvégén 12:30 is. ( pénteken 12:30 és vasárnap 14:15 2D-s előadás lesz )

Luis és a zűrlények 3D

animáció,kaland,vígjáték

Rendező: Christoph Lauenstein; Wolfgang Lauenstein; Sean McCormack
Korhatár:6 – Hat éven aluliak számára nem ajánlott.
Megjelenés éve: 2018

Röviden a filmről:
Luis apukája megszállottan kémleli az éjszakai eget és földönkívüliek után kutat, de álmában sem gondolta volna, hogy esetleg egyszer azok szó szerint bepottyannak a kertjükbe. A gyakran magányos kisfiú hamar összebarátkozik a három fura jövevénnyel és rejtegetni kezdi őket apja elől, aki egy gyerekkori találkozás miatt veszélyesnek gondolja a földönkívüli lényeket. Amikor azonban az elfoglalt apuka miatt az iskolaigazgató bentlakásos iskolába akarja kényszeríteni, Luis komolyan fontolóra veszi, hogy nemcsak segít hazajutni a mókás triónak, de maga is elhagyja a bolygót.


Augusztus 23., csütörtök- augusztus 29., szerda között minden nap 14:15

Az elrabolt hercegnő

animáció, családi

Rendező: Oleh Malamuzh
Korhatár:6 – Hat éven aluliak számára nem ajánlott.
Megjelenés éve: 2018

Röviden a filmről:
Ez a varázslatos mese a bátor lovagok, szépséges hercegnők és mágusok világában játszódik. Ruszlán, a vándorszínész arról álmodik, hogy lovag lesz belőle. Egy napon találkozik a szépséges Milával, akivel első látásra egymásba szeretnek, ám a fiú nem sejti, hogy ő a király lánya. A szerelmesek boldogsága nem tart sokáig, mert egy ördögi varázsló, Csernomor elrabolja a hercegnőt. Ruszlán a nyomába ered, szembeszáll megannyi veszéllyel, hogy bebizonyítsa, az igaz szerelem erősebb a varázslatnál.


Augusztus 16., csütörtök- augusztus 22., szerda között minden nap 18:15 és 20:30
Augusztus 23., csütörtök- augusztus 29., szerda között csütörtök, szombat, hétfő és szerda 18:15; péntek, vasárnap és kedd 16:00

A kém, aki dobott engem

akció,vígjáték

Rendező: Susanna Fogel
Főszereplők: Mila Kunis; Kate McKinnon
Korhatár:16 – Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Megjelenés éve: 2018

Röviden a filmről:
Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija (Justin Theroux) kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy mit csinálnak.
A szálak Európába vezetnek, és miközben az önjelölt Mata Harik a nyomukban lihegő gyilkosokkal próbálják felvenni a harcot, még egy jóképű, ám kissé gyanús brit ügynök (Sam Heughan) is a horgukra akad…


Augusztus 23., csütörtök- augusztus 29., szerda között csütörtök, szombat, hétfő és szerda 16:00; péntek, vasárnap és kedd 18:15 ( pénteken és kedden 2D-s előadás lesz )
Augusztus 30., csütörtök- szeptember 5., szerda között csütörtök, szombat, hétfő és szerda 18:15; péntek, vasárnap és kedd 16:00

Alfa 3D

akció,kaland,dráma

Rendező: Albert Hughes
Főszereplők: Kodi Smit-McPhee; Leonor Varela
Korhatár:12 – Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Megjelenés éve: 2018

Röviden a filmről:
Húszezer évvel ezelőtt az élet bizonytalan volt és átmeneti. Az ősember törzsekben élt, vadászott, tüzet rakott, és az égiekben bízott.
Keda fiatal még. Először indul a törzs férfijaival vadászatra, ám egy bölény fölökleli, és egy szakadékba taszítja: társai azt hiszik, meghalt, és magára hagyják.
De ő él és élni akar. Az ellenséges világban, a vadonon keresztül elindul hazafelé. Út közben társa is akad: egy sebesült farkas szegődik mellé. A két fáradt, beteg, kiszolgáltatott lény különös barátságot köt, és egyre jobban ragaszkodnak egymáshoz.
Ilyen nem történt még az emberiség történetében. De ettől kezdve nagyon sokszor előfordul majd. Az ember rátalált a legjobb barátjára…


Augusztus 23., csütörtök- augusztus 29., szerda között minden nap 20:30
Augusztus 30., csütörtök- szeptember 5., szerda között minden nap 20:30

Slender Man – Az ismeretlen rém

horror

Rendező: Sylvain White
Főszereplők: Joey King; Julia Goldani Telles
Korhatár:16 – Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Megjelenés éve: 2018

Röviden a filmről:
Eltűnt egy gyerek? Kétségbeesett szülők fésülik át az erdőt? Kiskorúak követnek el megmagyarázhatatlan gyilkosságokat? A felelős mindig ugyanaz: egy több mint két méter magas, nevetségesen hosszú karú és lábú, feketébe öltözött alak, akiknek nincs arca, de mindenütt felbukkan, ahol gyerekek vannak. És azok általában engedelmeskednek neki. Számára álom és ébrenlét között nincs határ, mindenhova eljut, de türelmes. Nem sürget, kivár. És azután lecsap.


Augusztus 30., csütörtök- szeptember 5., szerda között csütörtök, szombat, hétfő és szerda 16:00; péntek, vasárnap és kedd 18:15

Fák Jú Tanár Úr! 3.

vígjáték

Rendező: Bora Dagtekin
Főszereplők: Elyas Mbarek; Katja Riemann
Korhatár:16 – Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Megjelenés éve: 2018

Röviden a filmről:
Új tanév – új problémák. Zeki Miller pedig megint egy stresszes év elé néz a Göthe középiskolában. A pályaválasztási tanácsadó finoman szólva sem kecsegteti fényes jövővel a káosz osztály egyetlen tagját sem, ezért Chantal, Danger, Burak és Zeynep teljesen letörnek. Mivel csalódottságukban még több bajt kevernek, Zekiből előtör az igazi tanár, és elhatározza, hogy gatyába rázza a srácokat, és átrugdossa őket az érettségin. Vajon Miller tanár úr most milyen újfajta módszereket vet be diákjai megzabolására?


A Kultik Ajkai Mozi jegyárai:

  • A 2D-és filmek esetén: 1.340,- Ft, illetve 1.140,- Ft
  • A 3D-és filmek esetén: 1.480,- Ft, illetve 1.680,- Ft
  • Xpand szemüveg: 240,- Ft
  • Moziünnep: 990,- Ft
  • Törzskártya: 1.200,- Ft

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! Az aktuális műsorunk a www.ajkaimozi.hu weboldalon megtalálható. Blog oldalunkat, aktuális filmhírekkel előzetesekkel a www.blog.ajkaimozi.hu címen nézheted meg!