Moziműsor

2018. december


december 6., csütörtök- december 12., szerda között

Robin Hood

kalandfilm, akció

Rendező: Otto Bathurst
Főszereplők: Eve Hewson; Taron Egerton
Korhatár: 16 – Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Megjelenés éve: 2018

Röviden a filmről:
Felejts el mindent, amit a legendás tolvajról eddig hallottál. Azt hiszed, ismered őt, de nem is tévedhetnél nagyobbat. Robin of Loxley és egy mór harcos szilaj története ölt testet ebben a vakmerő és vagány históriában…
A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley (Taron Egerton) nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a Notthingham-i seriff a szent háború égisze alatt teljesen kisemmizte alattvalóit. Robin és mór barátja, Little John (Jamie Foxx) az ártatlanok védelmében egy merész tervet eszel ki: ellopják a kincstár aranyát, és megdöntik a seriff uralmát.
Robin kemény harcossá képezi ki magát John segítségével, majd álruhát ölt, és úgy fosztogatja a gazdagokat, és osztja szét az aranyat a szegények között. A népben remény ébred a titokzatos tolvaj láttán. De vajon a féktelen csuklyás nyilai elég gyorsak lesznek ahhoz, hogy egy hadseregnyi katonát legyőzzenek? Robin Hood legendája még csak most kezdődik…


december 6., csütörtök- december 12., szerda között

BUÉK

vígjáték

Rendező: Goda Krisztina
Főszereplők: Hevér Gábor; Lengyel Tamás; Törőcsik Franciska
Korhatár: 16 – Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Megjelenés éve: 2018

Röviden a filmről:
Szilveszter éjjelén bármi megtörténhet. Jó is, rossz is, furcsa is. Egy baráti társaság úgy dönt, hogy egy játékkal fűszerezi meg a bulit: egész este mind a heten úgy telefonálnak és írnak vagy fogadnak üzeneteket a mobiljukon, hogy a többiek is láthassák, hallhassák őket. És ezzel el is kezdődik a hazugságok, átverések és simliskedések hosszú sora. Mert igazából mindenkinek van egy (vagy több) titka, szégyellnivalója, másik szerelme, másik élete… és hazudni általában könnyebb, mint őszintének lenni. Persze csak addig, míg le nem bukik az ember.


december 6., csütörtök- január 2., szerda között

Grincs 3D

animáció; családi; vígjáték

Rendező: Yarrow Cheney
Korhatár: 6 – Hat éven aluliak számára nem ajánlott.
Megjelenés éve: 2018

Röviden a filmről:
Az Illumination nyolcadik egészestés animációs filmje A GRINCS, amely Dr. Seuss közkedvelt karácsonyi klasszikusa alapján készült. A Grincs egy cinikus, zsémbes zöld szőrmók története, aki el akarja lopni a karácsonyt, ám végül egy kislány őszinte ünnepi lelkesedése szívhez téríti. Vicces és szívmelengető történet a karácsony lényegéről és az optimizmus megtörhetetlen erejéről.
A Grincs magányosan éldegél barlangjában a Kobak hegyen, egyetlen társasága hűséges kutyája, Max. A barlang tele van mindenféle találmánnyal és szerkentyűvel, melyek a házigazda mindennapi kényelmét szolgálják, így a Grincs csak akkor látja szomszédait Kifalván, amikor kifogy az élelemből. Kifalva minden évben karácsonykor megzavarja hősünk magányát az évről évre egyre nagyobb, fényesebb és hangosabb ünnepléssel.
Amikor a Kik bejelentik, hogy idén háromszor nagyobb lesz a karácsony, a Grincs rájön, hogy csupán egy módon biztosíthatja a csendet és a békességet: el kell lopnia a karácsonyt. Úgy dönt tehát, hogy Mikulásnak adja ki magát, sőt, terveihez csapdába ejt egy nyafka rénszarvast is, hogy legyen, aki húzza a szánját.
Eközben odalent Kifalván Cindy-Lou Ki, egy kislány, akiben túlcsordul a karácsonyi vidámság, a barátaival azt tervezi, hogy csapdába ejti a karácsonyi köreit rovó Mikulást, hogy megköszönhesse neki a sok segítséget, amit túlterhelt édesanyjának nyújt. Ahogy közeledik a karácsony, félő, hogy a jó szándékú terv ütközni fog a Grincs jóval ármányosabb ügyködésével.…


december 6., csütörtök- december 26., szerda között

Pókember- Irány a Pókuniverzum 3D
animáció; kaland; Sci-fi

Rendező: Robert Persichetti Jr.
Korhatár: 12 – tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Megjelenés éve: 2018

Röviden a filmről:
Ismerik Miles Moralest? Nem sokkal azután, hogy Peter Parker ellen összefogtak legnagyobb ellenségei, Doktor Octopus, Homokember, Electro, Kraven és a Keselyű, és hatalmas csatában legyőzték, egy átlagos amerikai srácot újra megcsípett egy genetikailag módosított pók. Miles fekete és spanyol szülők gyereke, átlagos, békés családban él, bár az egyik nagybátyja bűnöző… És még az eredeti pókembernél is több különleges képességgel rendelkezik: ha akar láthatatlanná válik, az érintése bénító hatású. De ellenségei is vannak. Köztük a legveszélyesebbet Skorpiónak hívják.


december 13., csütörtök- december 26., szerda között

Aquaman 3D

akció; sci-fi

Rendező: James Wan
Főszereplők: Jason Momoa; Nicole Kisman
Korhatár: 12 – Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Megjelenés éve: 2018

Röviden a filmről:
Ő az igazság ligája legerősebb tagja. Arthur Curry megtudja, hogy Atlantis, a víz alatti királyság trónja rá vár. Mint törvényes örökösnek, neki kell elfogadnia a koronát, hogy csatába vezesse a népét – mert a világ bajban van, és nincs, más, aki kiálljon érte. A DC-univerzum magasabb fokozatra kapcsol: Batman, Superman és a tavalyi év legnagyobb filmes meglepetéssikerét hozó Wonder Woman után az igazság ligájának új tagja válhat egy látványos, különösen izgalmas film főszereplőjévé. És Aquaman mellet ott lesz az összes régi ismerős – a legkeményebb szuperhősök csapata!


december 20., csütörtök- január 2., szerda között

Űrdongó 3D

akció; sci-fi

Rendező: Travis Knight
Főszereplők: Hailee Steinfeld; John Cena
Korhatár: 12 – Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Megjelenés éve: 2018

Röviden a filmről:
1987-ben Űrdongó menekülni kényszerül a Cybertronról, és egy kaliforniai tengerparti kisváros roncstelepén rejtőzik el. Charlie (Hailee Steinfeld) éppen 18 éves lesz, és keresi a helyét a világban. Ő talál rá az ütött-kopott, lerobbant Űrdongóra. Amikor Charlie életre kelti, hamar ráébred, hogy ez az autó nem csak egy közönséges Volkswagen Bogár…


december 20., csütörtök- január 2., szerda között

Mary Poppins visszatér

családi film; fantasy

Rendező: Rob Marshall
Főszereplők: Emily Blunt; Lin-Manuel Miranda
Korhatár: 6 – Hat éven aluliak számára nem ajánlott.
Megjelenés éve: 2018

Röviden a filmről:
A Mary Poppins visszatér a gazdasági válságtól sújtott, 1930-as évekbeli Londonban játszódik, 24 évvel az első rész után. Michael Banks három gyermekével és házvezetőnőjével, Ellennel még mindig a Cherry Tree Lane-en lakik, és abban a bankban dolgozik, melyben egykoron apja is. Jane Banks anyja nyomdokába lépve áll ki a munkavállalók jogaiért, miközben segítő kezet nyújt Michael családjának. Miután Michaelt súlyos veszteség éri, a talányos dadus, Mary Poppins ismét felbukkan a életükben, és különleges varázsképességei, no meg a mindig vidám lámpagyújtogató, Jack segítségével segít a családnak ismét felfedezni az élet örömeit és csodáját.


december 27., csütörtök- január 2., szerda között

Ragadozó városok 3D

akció; sci-fi

Rendező: Christian Rivers
Főszereplők: Hugo Weaving; Hera Hilmarsdóttir
Korhatár: 12 – Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Megjelenés éve: 2018

Röviden a filmről:
Évezredekkel azután, hogy a civilizációt elpusztította egy kataklizmikus esemény, az emberiség alkalmazkodott a körülményekhez, és új életmódot fejlesztett ki. Hatalmas mozgó városok róják a föld felszínét, és könyörtelenül vadásznak a kisebb városokra. Tom Natsworthy, aki a mozgó London város egyik alsó soráról származik, találkozik a veszélyes szökevénnyel, Hester Shaw-val, és kisvártatva a saját életéért kell küzdenie…
A két ellenlábas, akiknek sosem kellett volna találkozniuk, váratlanul szövetségre lép, hogy megváltoztassa a jövő alakulását…


december 27., csütörtök- január 2., szerda között

Asterix: A varázsital titka

animáció; családi film

Rendező: Alexandre Astier; Louis Clichy
Korhatár: 6 – Hat éven aluliak számára nem ajánlott.
Megjelenés éve: 2018


A Kultik Ajkai Mozi jegyárai:

  • A 2D-s filmek esetén: 1.340,- Ft, illetve 1.140,- Ft
  • A 3D-s filmek esetén: 1.480,- Ft, illetve 1.680,- Ft
  • Xpand szemüveg: 240,- Ft
  • Moziünnep: 990,- Ft
  • Törzskártya: 1.200,- Ft

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! Az aktuális műsorunk a www.ajkaimozi.hu weboldalon megtalálható. Blog oldalunkat, aktuális filmhírekkel előzetesekkel a www.blog.ajkaimozi.hu címen nézheted meg!