Adófizetési határidő közeleg!

Felhívjuk a magánszemélyek, egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok figyelmét, hogy a helyi adók: magánszemélyek kommunális adója, építményadó, iparűzési adó, telekadó, gépjárműadó 2017. II. félévi pótlékmentes befizetési határideje: 2017. szeptember 15.

A névre szóló csekkek postázása megtörtént.

Tájékoztatás jogi- és magánszemélyek részére az építményadóval és telekadóval, valamint magánszemélyek kommunális adójával kapcsolatban:

Értesítjük a Tisztelt Adóalanyokat, hogy külterületi, belterületi építmény vagy telek eladása, vásárlása, illetve az adózó általunk ismert székhelyében, lakcímében történő, esetleg bármely építmény-, illetve telekadót érintő változás esetén az adásvételi szerződéseket, építményadó-, telekadó-bevallásokat szíveskedjenek beküldeni (Ajkai Közös Önkormányzati Hivatal Pénzügyi Iroda 8400 Ajka, Szabadság tér 12.) vagy személyesen behozni (V. emelet, 506. iroda, tel: 521-152, ügyintéző: Csirkovics Ildikó) a változások átvezetése céljából.

Értesítjük a Tisztelt Adóalanyokat, hogy lakás eladása, illetve vásárlása esetén az adásvételi szerződéseket az Ajkai Közös Önkormányzati Hivatal adócsoportjánál (V. emelet, 505. iroda, tel: 521-151) be kell mutatni, a változások átvezetése céljából.

Kérjük a Tisztelt Adófizetőket a határidő betartására!

Ajkai Közös Önkormányzati Hivatal Pénzügyi Iroda

A hozzászólások le vannak tiltva.